Friday, December 5, 2008

Stuffed Bell Peppers- فليفله محشيه

This recipe came to life when I was spending the day at my sister's house. She had purchased a lot of green, red, yellow and orange bell peppers, they were almost going bad...She had some leftover rice and some cooked ground meat, so thinking what to do with all of the ingredients, this recipe came to mind and it was created by my sister....It turned out great!
Ingredients:
Bell Peppers, any color
leftover cooked rice and cooked ground meat
Tomato Sauce
Water
Sliced Onions

Direction:
-Empty the bell peppers from the seeds.
-Mix the precooked rice and precooked ground meat. Add a little on tomato paste to it.
-Fill the bell peppers and cover with the tops
-If you have extra stuffing, stuff zucchinis and tomatoes too, it adds to the flavor of the dish.
-Place the stuffed vegetables in a baking pan.
-Add tomato sauce to the dish and add little water.
-Season with salt and black pepper
-Bake in a 400 degree oven for 50-60 minutes, until the sauce is done and the vegetables are cooked fully.

Enjoy hot or at room temperature. Enjoy!




قضيت أحد الأيام في زياره لأختي. أبتاعت في ذاك الأسبوع الكثير من الفليفله الخضراء, ألحمراء, ألصفراء و البرتقالية اللون. ألفليفله لم تعد طازجه و فكرت بأن تطبخها محشيه بالرز المُعد مسبقا و اللحمه المفرومه المطبوخه بأضافة صلصة البندوره للحشوه و طبخ الخضار في الفرن بعد حشيها مع صلصة البندوره.

المكونات :
الفلفل الحلو, أو كما يُعرف بأسم الفليفله ، أي لون
ألرز و اللحمه المفرومه المطبوخين مسبقا
صلصة البندوره
ماء
مقطع شرائح البصل
ألطريقه :
نظفي الفلفل من البذور.
أمزجي الأرز واللحمه المفرومه معا . أضيفي قليلا على صلصة البندوره
أحشي الفليفله وغطّيها بالقُمع
إذا كان لديك حشوه اضافية, أحشيها في اي انواع خضالر قابله للحشي مثل الكوسا أو البندوره ، لأنها تضيف نكهة لذيذه للطبق.
ضعي الخضار المحشيه في صينيه قابله للخبز في الفرن
أضيفي صلصة البندوره الى الخضار مع إضافة قليلا من الماء.
أضيفي البصل المقطع شرحات
أضيفي الملح والفلفل الأسود
اخبزي في فرن 400 درجة ل50-60 دقيقة ، حتى يتم استواء الصلصه والخضراوات.
قدّميها ساخنة أو في درجة حرارة الغرفة. صحتين و عافيه

No comments:

Post a Comment