Tuesday, January 1, 2008

Cheese Omelet- عجة بيض بالجبنه


افضل بداية لسنة جديدة هي وجبة أفطار بسيطه و لذيذه. وصفة اليوم هي "ألعجّه بالجبنه" هذه الوصفه يمكن ان تجهّز "في اي وقت من اليوم " لسهولة تحضيرها و طعمها اللذيذ.

المكونات

اربع بيضات

-ملعقتين كبيرتين من الزيت, أي نوع تفضلينه

- ملح وفلفل اسود

ثلاثة شرائح من الجبن التشدر أو أي نوع تفضلينه

الطريقه:
أخلطي البض, اضيفي التوابل,

سخّني الزيت , أضيفي البيض و اطبخيه من الجهه السفلى ثم اقلبيه
طبخه من الجهه الأخرى, أضيفي الجبنه و انتظري لحظات حتى تبدأ الجبنه بالذوبان.
أطوي العجه من النصف على الجبن, قدّميها ساخنه.




Happy New 2008!
What better start to the new year with a simple but delicious breakfast recipe? This could be "anytime of the day" food too to satisfy any craving.
Ingredients
-4 eggs
-2 tablespoon Oil
-Salt and black pepper
-3 slices of cheese
Or grated cheese, any kind of your choice such as cheddar or mozzarella cheese
-Crack an d mix the eggs adding salt and pepper to taste
-Add to the hot pan with oil
-Cook on one side
-Flip and cook for a minute then add your cheese on top
-Fold the omelet and cook for few seconds until the cheese is melted
-Serve hot
Note: you can get creative and add any kind of cheese, vegetables or meat to it.

No comments:

Post a Comment