Please check out the new dessert video here
This is an easy and delicious way to use grape leaves. This meal would appeal to meat lovers.The combination of flavors this recipe offers are delightful and tasty. The grape leaves provide the tangy taste that enhances the meat flavor. It is up to you to use any meat of your choice, minced lamb or beef mixed with parsley and onions, salt, black pepper and allspice are added to the meat makes it a true taste of the Middle East.
This is an easy and delicious way to use grape leaves. This meal would appeal to meat lovers.The combination of flavors this recipe offers are delightful and tasty. The grape leaves provide the tangy taste that enhances the meat flavor. It is up to you to use any meat of your choice, minced lamb or beef mixed with parsley and onions, salt, black pepper and allspice are added to the meat makes it a true taste of the Middle East.
The combination of diced tomatoes and onions when cooked makes the meat juicy and tender, an unforgettable great flavor.
Ingredients:
1/2 Kilogram ( 1 Pound ) Minced meat, Lamb or Beef Kufta (Kofta), with minced Onions, fine cut Parsley, Salt, Black Pepper and Allspice to taste.
Grape leaves,enough to wrap the amount of meat patties used.
Directions:
-You may form the meat into patties and wrap with grape leaves. If the leaves are too small, you may use a couple leaves to wrap the meat with.
-Lay the wraps in a pan.
-Add the diced tomatoes and onions on top of the grape leaves wraps. Add salt and black pepper.
-Drizzle with olive oil.
-Cook on the stove top on high heat for the first 10-12 minutes then lower the heat and cook covered for another half hour, until the liquid is absorbed. Serve with white rice on the side.
ارجو الاطلاع على وصفه جديده للحلويات هنا.
هذه طريقه مختلفه ولذيذة لاستخدام ورق العنب و هي وصفه مرضيه لمحبي اللحوم. المزيج الناتج من اختلاط النكهات للمواد المستعمله يعطي طعم لا ينسى.
ورق العنب يعطي طعم حامضي يعزز نكهة اللحم . الأمر متروك لكم لاستخدام أي لحم مفروم ناعم من اختياركم. لحم الضاني المفروم أو اللحم البقري يخلط مع البقدونس و البصل المفروم ثم يتم اضافه الملح والفلفل الأسود والبهار، التي تجعل طعم اللحمه الكفته طعم حقيقي لاكلات الشرق الاوسط و هو طعم مميز ببهاراته البسيطه لكن يعطي الاكل طعم جميل.
- ورق عنب، ما يكفي للف قطع اللحمه المستخدمة
حبتين بصل مفرومين
الطريقه:
- يتم تشكيل اللحمه الى قطع دائريه الشكل ( مثل حبات الهامبرغر الصغيره) ثم يتم لفها بورق العنب.
- يتم إضافة البندوره والبصل فوق ورق العنب. إضافة الملح والفلفل الأسود.
- يتم رش زيت الزيتون.
- يتم طبخ الصينيه على نار مباشره و حرارة عالية ل ١٠-١٢ دقيقه ثم يغطى الوعاء و يتم الطبخ على حرارة منخفضه لمدة نصف ساعة، أو حتى يتم النضج.
- يقدم الطبق مع الأرز الأبيض
الطريقه:
- يتم تشكيل اللحمه الى قطع دائريه الشكل ( مثل حبات الهامبرغر الصغيره) ثم يتم لفها بورق العنب.
- يتم إضافة البندوره والبصل فوق ورق العنب. إضافة الملح والفلفل الأسود.
- يتم رش زيت الزيتون.
- يتم طبخ الصينيه على نار مباشره و حرارة عالية ل ١٠-١٢ دقيقه ثم يغطى الوعاء و يتم الطبخ على حرارة منخفضه لمدة نصف ساعة، أو حتى يتم النضج.
- يقدم الطبق مع الأرز الأبيض
No comments:
Post a Comment