![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUuSll4zVREpiuQZTun7IksCT-XcW3m2-1iZwhinVRMn1cw7Pf9EuZekuk9bx4joCj016AJvnfExCUaQtNumeG3-gXavAT7TQGUcG4Yci-7nqbf9FDVJCbKK1S4DrY5JQrQt3zxi4v0zTC/s200/3adassoup.jpg)
كوب من العدس ألأحمر, يغسل و يصفىى
- تقطيع الخضار التالية الى قطع كبيرة :
حبتين من البصل والبطاطا و الجزر .
يمكنك اضافة القليل من السبانخ او بضع قطع من البندوره. يمكنك ان تعدلي هذه الوصفات حسب انواع الخضار الموجوده لديك او حسب رغبتك. و يمكنك ان تستخدمي انواع مختلفة من العدس كالعدس البني او الأخضر.
- ملح و فلفل وكمون
- ماء
- ملح و فلفل وكمون
- ماء
ألطريقه:
بعد غسل و تقطيع الخضار المستعمله, ضعيها في القدر مع العدس , أضيفي الماء و دعيها تغلي على حراره عاليه ثم على نار متوسطة الحراره الى ان تنضج المكونات حوالي 30-40 دقيقه.
هذه الوصفة عالية بالبروتين و خاليه من الدهون ،صحيّه و لذيذه. قدمي الشوربه مع رشة بقدونس و الخبز القلي او المحمص. القليل من عصير الليمون يضاف عند الأكل مع الزيتون الاخضر والفجل .
Recipe for Lentil Soup:
-Cut up the following vegetables into big pieces:
2 onions- 2 potatoes- Few carrots- Optional, you may use a small bunch of spinach or few pieces of tomatoes. You may modify these recipes to your liking by using different kinds of lentils or adding more vegetables to the soup.
-Salt, Pepper and Cumin
-Water
Directions:
Bring to a boil in a 5 to 6 quart pot then lower heat, cover and simmer gently about 30-40 minutes until all the vegetables become soft. Blend to a smooth finish in the blender, add salt, black pepper and cumin. This is a high in protein recipe and very low in fat, it is filling and tasty too.You may garnish with fresh chopped parsley and fried pita bread chips. A squeeze of lemon is added to it when it is served. Green olives and radishes compliment this soup. Serve hot. Enjoy!
________________________________________________________________________
Spinach Rolls- 2 pounds fresh spinach or 3 packages (
![](http://photos1.blogger.com/blogger/4491/3163/200/IMG_0071%20%28Small%29.jpg)
![](http://photos1.blogger.com/blogger/4491/3163/200/sumac.0.jpg)
Note: You can find the Orange color Lentils, the Sumac and the Shrak Bread at any Middle Eastern store in the States.
No comments:
Post a Comment